Σχετικά με μας

Αντικείμενο εργασιών μας(από το Μάιο 2013),η προώθηση ηλιακών συστημάτων με συλλέκτες κενού και κλιματιστικά κορυφαίας ποιότητας με το διακριτικό όνομα Nipponsolar.Στη χώρα μας που έχει τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της Ευρώπης ακόμη και το Χειμώνα,κερδίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ενέργεια από τον Ήλιο για ζεστό νερό και με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, απολαμβάνουμε τη θέρμανση και ψύξη των κλιματιστικών Nippon.

Mε ένα δίκτυο συνεργατών μας που αναπτύσσεται ενημερωθείτε για τα προιόντα μας και επιλέξτε για τις δικές σας ανάγκες τον ηλιακό θερμοσίφωνα,το ηλιοθερμικό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας με συλλέκτες κενού και τα κλιματιστικά μας ή αντλίες θερμότητας αέρος νερού για τα καλοριφέρ-ενδοδαπέδια-fan coils.

Oι τεχνικοί μας φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση σας.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Ενημερωθείτε για το δίκτυο μας στην ιστοσελίδα μας        nipponsolar.weebly.com

 

Θεωρήσαμε σωστό ,να δημιουργήσουμε αυτό το μικρό e-shop με κάποια από  τα προιόντα μας για τους πελάτες μας,ώστε να μπορούν να δούν και να παραγγείλουν μέσω αυτού, τα προιόντα που τους ενδιαφέρουν.

Οι χρήστες μας

Χρήστες των προιόντων μας είναι ο απλός ιδιώτης,τεχνικές εταιρείες ,καταστήματα υδραυλικών ειδών και όλοι που ενδιαφέρονται για την ενέργεια χρησιμοποιώντας την πράσινη ανάπτυξη στο τόπο μας.